Het Macventuresports Team

Mac

Na de sport opleiding en jaren bij defensie ben ik 15 jaar bij vele buitensport bedrijven in Europa werkzaam geweest als all-round instructeur.

Macventure-sports is mijn eigen bedrijf. Hier staat professionaliteit en liefde voor natuur en avontuur voorop.

Ik beleef er enorm veel plezier aan om jongeren maar ook volwassenen uitdagingen te bieden op prachtige plekken. Ik werk niet alleen. In de loop der jaren heb ik een aantal mensen leren kennen met dezelfde passie en waarmee het heel prettig is om samen te werken.

Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar we delen dezelfde

visie:

Van het leven genieten door samen op avontuur te gaan, samen te groeien, onze talenten te benutten en de uitdaging te zoeken, met respect voor ieders grenzen en wensen.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

Claudia

9 jaar ben ik werkzaam geweest bij de Koninklijke Marine en heb ik in verschillende delen van de wereld missies mogen en kunnen uitvoeren.

Aan boord moet je kunnen bouwen op je buddy en je team, om je met anderen te verbinden en de krachten optimaal te bundelen.

Bij Macventure-sports zal ik als trainer, coach, begeleider en als luisteraar hetzelfde doen. Mijn passie is om mensen te verbinden met zichzelf, met anderen en de wereld, waardoor ze hun authentieke en volstrekt unieke krachten optimaal ontplooien. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor de groep waar ze onderdeel van zijn.

Ik heb een grote passie voor avontuur, reizen en andere culturen. Hoop je snel te ontmoeten en mijn passie voor buitensport over te brengen. Get Hooked!

Macventure Sports streeft naar een ecologisch verantwoorde verbinding en interactie met de natuur, inspireren, kennis opwekken en inzet voor duurzaamheid.

Macventure Sports organiseert buitensportactiviteiten die een sportief, uitdagend en avontuurlijk karakter hebben. Voorbeelden zijn het oversteken van een touwbrug, mountainbiken, longboarden, een vlot bouwen, een touwparcours, klimactiviteiten, of een nature hike met kaart en kompas. De fysieke opdrachten stimuleren de samenwerking, de omgang met tegenslag en het leren kennen van eigen en andermans sterke en zwakke punten.

Tijdens de Macventure Sports programma’s en activiteiten leren de deelnemers een groot aantal vaardigheden en doen ervaringen op. De natuur is de ideale leeromgeving. Door samen met anderen fysiek bezig te zijn leert een jongere om te gaan met sociale verantwoordelijkheid en met spanning tussen vrijheid, zelfdiscipline en integriteit. Kennis die buiten in de natuur eenvoudiger en beter te leren is dan in de klas op school.

Body, Heart & Mind.

Are you ready to move out of your comfort zone?