Longboard lessen pakket

Groepsles longboarden

Macventure Sports geeft longboardles in kleine groepen van 5 tot 10 personen. Je leert zo niet alleen van de instructeur maar ook van elkaar! Het grote verschil met de gratis longboardles is dat de groep een stuk kleiner is en de concentratie ligt op het leren longboarden. Wil je graag meedoen met de groepsles longboarden? Geef je dan snel op via het contactformulier!

Vanaf 1 september starten de groepslessen op zaterdag. Je kan kiezen uit een lespakket 5 lessen van 10.00-12.00 uur of een lespakket van 10 lessen van 14.00-16.00 uur.

Prijs: 5 lessen E 60,-
10 lessen E 112.50,-

Aanvullende informatie
Tijdsduur: 2 uur

Wij hanteren bij de groepsles longboarden 1 longboard instructeur per 5 personen.
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Groepen: Longboardles voor een groep groter dan 10 personen neem dan contact met ons op voor een gepaste offerte

Longboard les – groepsles voor beginners en gevorderden
Voor longboarders is er één groepsles waar je bij aan kunt sluiten, iedereen krijgt op zijn/haar eigen niveau longboard les. Het maakt dus niet uit of je voor de eerste keer op een longboard staat óf al vaak geskate hebt. Longboarden is iets wat je toch zelf moet doen. De instructeur past zijn lesprogramma zo aan dat alle longboarders iedere keer wat nieuws leren, ongeacht het niveau.
We starten we met de basis van het skaten, steppen, vaart maken, remmen en downhills maken. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed remmen en met je longboard deelnemen in het verkeer..

Ook als je nog geen eigen longboard hebt kun je meedoen, Macventure Sports heeft voldoende leen-longboards ter beschikking. Zo kan je mooi verschillende longboards uitproberen, voordat je er een aankoopt. Het dragen van beschermers en een helm is verplicht tijdens de longboardlessen. Ook voor beschermers en helm geldt dat je ze kunt lenen van Macventure Sports.

Are you ready to move out of your comfort zone?